Profiler vi söker just nu

Vad letar vi efter just nu?

Vi har hela tiden dialoger med en mängd kunder, potentiella kunder och samarbetspartners. Nedan listar vi några av de uppdrag vi jobbar med att tillsätta just nu.

Juniora/trainee och seniora systemutvecklare inom C# .Net 

Just nu söker vi flera utvecklare till vår konsultverksamhet i Öresundsregionen.
De olika konsultrollerna omfattar systemutveckling och programmering i kundspecifika system. Oftast är man som konsult en del av ett större team som arbetar tillsammans för att utveckla en lösning.
Vi ser att du har erfarenhet av systemutveckling i C#, .Net core, Microservices, React eller liknande tekniker. Du har erfarenhet, intresse och utbildning i Microsoft- miljö.

Du bör behärska någon typ av databashanterare och Sql.
Som person är du öppen, ansvarstagande, social och konsultmässig. Du tycker om att interagera med andra människor och ställas inför nya utmaningar.

Databasutvecklare, Sql

Till projekt söker vi efter duktiga databasutvecklare. Har du erfarenhet av Sql i Microsoftmiljö och ser möjligheterna och styrkorna i att använda kraften i databasen är du rätt kandidat. Erfarenheter av datawarehouse, BI, integrationer och ETL är meriterande och önskvärt.

Det kan också finnas möjligheter för kandidater som är nya inom detta område, men ändå med ett intresse av datahantering, Big data och liknande områden. I dessa fall jobbar vi med mer trainee- liknande program där man har möjlighet att tränas och utvecklas mot ett visst specialistområde.

(Listan uppdaterades 2019-11-14)

Välkommen med din ansökan till: jobb@qronos.se